Fönsterputs Eslöv

Letar du efter någon som kan putsa dina fönster? Då har du hittat rätt! Välj tjänsten Fönsterputs Eslöv så ser vi till att dina fönster blir skinande rena på båda in- och utsidan. Vi hjälper dig som bor i villa, radhus eller lägenhet. Det spelar ingen roll om du är privatperson eller företag, vi tar oss an alla typer av uppdrag.

Det kan se lätt ut, men alla som själva försökt vet att det inte är helt lätt att putsa fönster. Låt oss på Eslöv Städ ta hand om din fönsterpust istället. Då blir det garanterat ett bra resultat på ett smidigt sätt. Eftersom vi har lång erfarenhet kan vi tvätt dina fönster på ett snabbt och effektivt sätt, vilket gör att det inte alls blir speciellt dyrt i slutändan. Du slipper även tänka på utrustningen då vi alltid bär med oss allt vi behöver. Tänk bara på att meddela om uppdraget behöver stege så att vi ser till att ta med den. Fönsterputsning är berättigat till RUT-avdrag.

Vad ingår i tjänsten Fönsterputs Eslöv

Vi putsar samtliga sidor av fönsterna och torkar även av fönsterbrädan inomhus. Allt material och utrustning som behövs ingår. Om du vill att vi även tvättar fönsterkarmarna kan du lägga till tjänsten karmtvätt.