Fönsterputs Eslöv

Är du på jakt efter professionell fönsterputsning? Då kan du sluta leta nu! Välj vår tjänst Fönsterputs Eslöv och vi garanterar att dina fönster kommer att glänsa, både in- och utvändigt. Vi hjälper dig oavsett om du bor i hus, radhus eller lägenhet. Oavsett om du är en privatperson eller representerar ett företag, tar vi oss an alla typer av uppdrag.

Även om det kan tyckas enkelt, vet vi alla att det krävs skicklighet och erfarenhet för att putsa fönster till perfektion. Därför kan du lita på oss på Eslöv Städ för att sköta din fönsterputsning. Vi garanterar ett imponerande resultat, utfört på ett effektivt och smidigt sätt. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi rengöra dina fönster snabbt och noggrant, vilket gör vår tjänst prisvärd. Du behöver inte heller oroa dig för utrustningen, vi tar med oss allt som behövs. Om vi behöver använda en stege för uppdraget, vänligen meddela oss i förväg. Notera att fönsterputsning är berättigat till RUT-avdrag.

Vad innefattas i tjänsten Fönsterputs Eslöv?

Vi putsar fönstren både invändigt och utvändigt och torkar även av fönsterbrädan inomhus. Allt nödvändigt material och utrustning ingår i tjänsten. Om du vill att vi även ska rengöra fönsterkarmarna, kan du lägga till tjänsten Karmtvätt.